Όταν οι φασίστες ψήθηκαν για τσάμπα μπλουζάκια απο τα ίντερνετς, και έπεσαν στην παγίδα

Ένας ιστοχώρος που πρόσφερε δωρεάν αντι-αντιφασιστικές μπλούζες για μια ακροδεξιά πορεία διαμαρτυρίας, αποδειχθηκε τελικά οτι ήταν μια καλοστημένη και έξυπνη παγίδα από αντιφασίστες.

Στις 18 Αυγούστου, οι υποστηρικτές του Trump  διοργάνωσαν το «National March Against Far-Left Violence» σε διάφορες πόλεις, που συνδιοργανώνεται επίσης απο συχνούς συμμετέχοντες στις ακροδεξιές συναθροίσεις. Οι συμμετέχοντες αποτελούνται απο περήφανα μέλη  αντιμουσουλμανικής ομάδας  και ομάδα πατριωτών που δημιουργήθηκαν στην προεκλογική περίοδο και υποστήριζαν τον Trump, η οποία έχει προσελκύσει τη λευκή “φυλή”. Αρχές Ιουλίου, όταν προγραμμάτιζαν οι διοργανωτές το γεγονός αυτό, μια ομάδα-οργάνωση υποφαινόμενων συμμάχων μεσω ενος  site εμφανίστηκε να δίνει αντι-αντιφασιστικά μπλουζάκια τσάμπα σε οποιον ήθελε να στηρίξει αυτον τον αγώνα. Αλλά τελικά αποδειχτηκε ότι ειναι μια παγίδα από τους antifa, το οποίο μετα δημόσιευσε τα ονόματα και τις διευθύνσεις που είχαν συλλέξει.

Κάποια παλικάρια λοιπόν έφτιαξανε ένα site στις αρχές Ιουλίου το οποίο υποστήριζε το κίνημα «National March Against Far-Left Violence». Το συγκεκριμένο  ενθάρρυνε τους επισκέπτες του να κάνoυν εγγραφή σε μία φόρμα, συμπληρώνοντας κάποια στοιχεία ετσί ώστε να μπούν σε μία mailing-list και να μπορέσουν να προπαραγγείλουν κάποια μπλουζάκια τα όποια απεικόνιζουν ένα αντιφασιστικό σύμβολο το οποίο με την βοήθεια της αμερικανικής σημαίας “χτυπιέται” και γυρίζει πισω(όπως θα δείτε κάτω απο το κέιμενο στην φώτο). Δεν ζήτουσε πληρωμή παρα μόνο να πληρωθούν τα μεταφορικά, αρκεί να κάνεις εγγραφή.

Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να την πατήσουν δεκάδες φασιστοείδη, κάνοντας εγγραφή με αποτέλεσμα να δημοσιευθούν τα στοιχεία τους, χάνοντας έτσι μια μάχη που γίνεται συχνά απεναντι στις δύο μεριές της Αμερικής (με τις δημοσιεύσεις στοιχείων) με έναν έξυπνο και μερακλίδικο τρόπο.

Και στα επόμενα με καλό…

 

πήγη: https://www.thedailybeast.com/website-promised-free-anti-antifa-shirts-alt-right-signed-up-it-was-a-trap

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *